Back Back Nieuws

Eerste editie Keep in Touch succesvol

29 april 2010
Netwerken, een prachtige evenementenlocatie, varen over de grachten, bezoek aan de theatershow en de nieuwe EetTrek. 'Dit waren enkele ingrediënten die deze 1e editie Keep in Touch tot een geslaagd business netwerkevenement hebben gemaakt. Op een informele manier hebben verschillende bedrijven uit de regio groot-Amsterdam kennis kunnen maken met de creativiteit en gastvrijheid van Stage Venues,' vertelt Norman Lenden, die verantwoordelijk is voor de marketing / communicatie. Hij vervolgt: 'Uiteraard was dit in goede samenwerking met een aantal gerenommeerde partners zoals de Borrelfabriek, van der Maarel Sfeermeesters en Rederij de Nederlanden.'

Lente editie
Deze eerste Lente editie vond afgelopen donderdag 22 april plaats in de Amsterdam Convention Factory, één van de bijzondere evenementenlocaties van Stage Venues. Rond 17:30uur arriveerden de eerste gasten. Voor een aantal van hen was dit een eerste kennismaking met de industriële evenementenlocatie die speciaal voor deze gelegenheid sfeervol was aangekleed door van der Maarel Sfeermeesters.

Grote belangstelling
'Dat de belangstelling voor dit gratis netwerk initiatief overweldigend was bleek wel uit het groot aantal inschrijvingen via de website van Stage Venues. Het gemêleerde gezelschap genoot zichtbaar van het lekkers dat werd aangeboden door de Borrelfabriek,' aldus Lenden.

De Eettrek
De Borrelfabriek presenteerde zichzelf op de door hun welbekende manier, ditmaal ook nog eens met de lancering van de EetTrek, een Live & Cooking spektakel dat speciaal ontwikkeld is door de Borrelfabriek in samenwerking met kunstenaar Jan Mantjes. De EetTrek dient tegelijk als decor en heeft als doel om beleving toe te voegen aan de catering op zeer innovatieve wijze.

(Events.tv was erbij en zeer binnenkort kun je het item bekijken!)

Bekijk hier de foto's, gemaakt door Photonic

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!