Back Back Nieuws

Eerste editie IDEA kerstfeest een succes

20 december 2013
IDEA organiseerde dit jaar haar eerste kerstborrel, en met succes. Op 17 december jl. genoten 50 genodigden varend van het Amsterdam Light Festival. IDEA-lid O is 4 is nauw betrokken bij het Amsterdam Light Festival en gaf de genodigden een kijkje in de keuken van dit event. De kerstborrel was de uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten, terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2014.

Terugblik 2013
Het was een goed jaar voor IDEA. In 2013 mocht IDEA de bureaus Event Station, ID310, Aventiq en Artishock als nieuwe leden verwelkomen. Ook stond het afgelopen jaar voor nieuwe initiatieven, waaronder de inspirerende masterclasses voor medewerkers van IDEA-bureaus. De naamsbekendheid van IDEA onder opdrachtgevers steeg van 28% naar 34% en 1 op de 6 grote bedrijven gaf aan uitsluitend met IDEA bureaus  zaken te doen.

Prijzen
Het was ook een jaar waarin diverse IDEA-leden in de prijzen vielen. Zo sleepten IDTV, Dechesne & Boertje en MOVE een Gouden Giraffe in de wacht. Xsaga won met de opening van het Rijksmuseum een European Best Event Award, waar IDEA tevens werd gevraagd zitting te nemen in de jury. Daarnaast werd voorzitter Christine van Dalen tijdens de vakbeurs Event13 door EventBranche.nl uitgeroepen tot ‘Meest invloedrijke eventprofessional van het jaar’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!