Back Back Nieuws

Eerste editie Dinner in Motion stijf uitverkocht

23 februari 2016
Dinner in Motion opende afgelopen zaterdag zijn deuren in Waalre. Ruim 60 mensen waren aanwezig om van het nieuwe concept te genieten. Dinner in Motion is een nieuw initiatief waarbij telkens 30 gasten plaats nemen aan een lange tafel en tegelijkertijd een visuele wereldreis maken inclusief culinaire gerechten.

Voor de staf van Dinner in Motion was het natuurlijk erg spannend wat de eerste avond teweeg zou brengen. ‘Wij zijn al maanden bezig met de voorbereiding. Natuurlijk staan wij helemaal achter ons eigen concept, maar of onze gasten het ook zo bijzonder en lekker vinden, dat is afwachten,’ aldus van der Vorst, bedenker van Dinner in Motion. Wat bezoekers natuurlijk niet meegekregen hebben is dat er achter de schermen, met een crew van 15 mensen, strak georganiseerd gewerkt werd om alles op tijd en binnen het programma op elkaar aan te laten sluiten. Een crisiscentrum is er niks bij.

Enthousiasme alom
Gelukkig waren de reacties van de bezoekers lovend. ‘Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt’. ‘Ik was er echt van onder de indruk’. ‘Op een gegeven moment zwom er zelfs een vis over mijn bord, geweldig!’ ’ Waarom gaan jullie dit niet in meer plaatsen in Nederland doen?’. ‘Wij gaan het echt aan iedereen vertellen’, aldus de bezoekers van zaterdagavond.

Het Dinner in Motion team vertelt: ‘Het meest verrassende vonden we dat de bezoekers het zo leuk vonden om met onbekenden aan tafel te zitten. Het leek bijna of er vriendschappen waren ontstaan aan het eind van de avond. Ook wachtten iedereen op elkaar tijdens het eten, dat was erg leuk om te zien'.

Tijdelijke pop-up
Dinner in Motion is een tijdelijk pop-up restaurant en is tot eind maart iedere zaterdag geopend voor het publiek, in Waalre, nabij Eindhoven. Slaat het concept aan, dan zal er gekeken worden naar andere locaties in Nederland waar het restaurant tijdelijk zijn deuren zal openen. Meer informatie over Dinner in Motion kan men terugvinden op de website: dinnerinmotion.nl.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!