Eerste details Rieu’s ‘Christmas in My Hometown’Eerste details Rieu’s ‘Christmas in My Hometown’
Back Back Nieuws

Eerste details Rieu’s ‘Christmas in My Hometown’

19 november 2019

André Rieu onthult eerste details over ‘Christmas in My Hometown’: een schitterend winterpaleis met ijsbanen, kroonluchters, sneeuw en magische winterlandschappen. Met het Johann Strauss Orkest, internationale solisten en koren, The Platin Tenors, 300 dansers en 60 schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen. De concerten vinden plaats in het MECC in Maastricht op 20, 21 en 22 december.

Unieke kerstsfeer

Met ‘Christmas in My Hometown’ belooft Andre Rieu een avond om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je volledig ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van een waar winterwonderland. Laat je betoveren door de prachtige paleisdecoratie en het kerstdecor compleet met sneeuw, twee ijsbanen, winterlandschappen, romantische sfeerverlichting, een rood tapijt, ontelbare lichtjes en prachtige kroonluchters.

Concert van drie uur

Luister bij aankomst naar kerstliedjes, vertolkt door een koperblazers-ensemble en word begroet door acteurs in mooie kostuums van Charles Dickens om in de stemming te komen voor het 3 uur durende concert. Geniet van mijn Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.

Kerstklassiekers

Dompel je onder in de kerstsfeer terwijl je danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan drie uur eerder open, zodat je rond kunt lopen op een gezellige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Tickets en arrangementen zijn verkrijgbaar op www.andrerieu.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!