Back Back Nieuws

Eerste Albron Rafting Company Cup bij Dutch Water Dreams

29 augustus 2007
Dutch Water Dreams organiseert de eerste Albron Rafting Company Cup 2007 op zaterdag 3 november. Een mogelijkheid om te raften in combinatie met een netwerkborrel. Op deze dag staan teambuilding, competitie en netwerkmogelijkheden tussen diverse bedrijven centraal. Uniek is dat er een keuze is om ook zelf de boot te besturen.

De dag is geheel verzorgd. Het enige wat de bezoeker mee dient te nemen is zwemkleding en een handdoek. Het programma start om 12.00 uur met een lunch; een eerste moment om contacten te leggen. Na deze goede basis wordt u welkom geheten door de DWD instructeur en kan de race beginnen.


Elk team is te herkennen aan het eigen Company Cup t-shirt. De beste tien teams gaan door naar de halve finale. De vijf beste teams strijden om de titel Rafting Company of the Year. Als afsluiting organiseren DWD een borrel waarbij er onder het genot van een hapje en een drankje kan worden napgepraat over de belevenissen van de dag. De dag eindigt omstreeks 18.30 uur met een leuk aandenken.

DWD biedt u ook de unieke mogelijkheid om zelf de raft te besturen tijdens de competitie. Vanuit het team wordt er een captain gekozen en komt het gehele team vier keer trainen om de basisprincipes van het sturen onder de knie te krijgen.


Bij Dutch Water Dreams, een uniek wildwatersport complex in Zoetermeer, kan iedereen de sensatie van indoorsurfen, bodyboarden, wildwatervaren en wildwater zwemmen beleven. DWD beschikt over een wildwaterbaan van Olympisch niveau en drie indoor FlowRiders die een permanente kunstmatige golf genereren. Albron is partner van Dutch Water Dreams en hoofdsponsor van de Rafting Company Cup 2007.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!