Een uitje of een pakket geven tijdens Kerst dit jaar?Een uitje of een pakket geven tijdens Kerst dit jaar?
Back Back Nieuws

Een uitje of een pakket geven tijdens Kerst dit jaar?

28 april 2021

Een uitje of een pakket geven tijdens Kerst dit jaar?


Veel ondernemers zullen wellicht met enige aarzeling hun plannen voor het einde van het jaar opstellen. Vorig jaar kwam er door de horecasluiting van veel eindejaarborrels en teamuitjes niets terecht. Alternatieven werden soms online gevonden, maar in veel gevallen ging er een dikke streep door de gemaakte plannen. Hoe zal dat dit jaar uitpakken? Is het verstandig om nu een leuke groepsactiviteit in te plannen? Wat in elk geval altijd goed uitpakt, zijn kerstpakketten. De top kerstpakketten 2021 zijn inmiddels gepresenteerd en bieden voor elk wat wils. Toch is het natuurlijk niet de bedoeling dat we de horeca massaal de rug toekeren, want dat zou het faillissement van veel spelers in deze branche betekenen. Juist nu is het goed om plannen op locatie gewoon te blijven maken. De combinatie van een kerstpakket en een leuk uitje is daarom de perfecte keuze.
 

Een mooie traditie


Het geven van een kerstpakket aan het personeel is in ondernemersland een mooie traditie geworden. Het gaat daarbij eigenlijk niet eens zo zeer om de inhoud van het pakket, maar vooral aan de attentiewaarde die eraan is gekoppeld. Met een kerstpakket zeg je als werkgever op een mooie manier dat je het personeel op waarde weet te schatten. Een kerstpakket is een tastbaar bewijs van je dankbaarheid voor de getoonde inzet. Veel moeite hoef je er niet voor te doen, want experts op het gebied van kerstpakketten hebben al de beste kerstgeschenken al voor je verzameld. Als gever hoef je alleen maar een keuze te maken uit de kant-en-klare pakketten en de bestelling te plaatsen.
 

Events zeer populair


De laatste jaren zagen we steeds meer vormen van vermaak voor het hele team ontstaan. Puzzeldiners, waarbij tijdens het eten nog even een mysterie moet worden opgelost, complete escaperooms, maar ook quizzen, showdiners en veel meer leuks vonden gretig aftrek. Eigenlijk zou je kunnen stellen dat een kerstpakket een blijvende herinnering kan vormen aan de band met je werkgever - uiteraard afhankelijk van wat er precies in zit - en dat een uitje niet alleen bedoeld is als een bedankje, maar ook kan worden gezien als een investering in het team. Niet zelden blijkt dat de band tussen collega’s onderling hechter wordt doordat ze elkaar tijdens een teamuitje ook eens op een andere manier leren kennen.
 

Verrassende kerstpakketten


De kerstpakketten van 2021 zijn bovendien verrassend en veelzijdig. Je kunt echt origineel uit de hoek komen, terwijl je toch gewoon gebruik maakt van het gemak van de reeds samengestelde pakketten. Niet alleen die bijna standaard geworden ragout, toast, paté en chips, maar vooral ook veel leuke hebbedingetjes en culinaire hoogstandjes. Je merkt goed dat de klanten in de loop der jaren veeleisender zijn geworden. Het is mooi om te zien hoe de samenstellers hierin meegegroeid zijn en met fraaie, exclusieve pakketten komen die zeker in de smaak zullen vallen. Het mooie is dat je ze ook nog eens heel handig op zowel prijs als categorie of thema kunt rangschikken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!