Een swingend geheel met Percussie4funEen swingend geheel met Percussie4fun
Back Back Nieuws

Een swingend geheel met Percussie4fun

12 november 2019

Met name de Braziliaanse percussie is op het moment een van de meest populaire manieren van muziek maken en met name de Braziliaanse percussie. Sinds begin dit jaar is Eric Verhagen gestart met sambapercussieworkshops onder de naam Percussie4fun. In te zetten tijdens evenementen, personeelsfeesten of als break out tijdens trainingen.

Workshops

Percussie4fun biedt Samba/Percussie workshops voor groepen van 8 tot 50 personen. Deze workshops kunnen worden ingezet als plezierige ontspanning tijdens personeelsuitjes en feesten, maar zijn tevens een perfect instrument om te gebruiken als teambuildingsactiviteit en als break out tijdens management of communicatietrainingen.

Feest!

Elke workshop is anders en wordt op maat gemaakt. Voorop staat dat het een feestje wordt! Een workshop kan van 30 minuten tot enkele uren duren. De locatie moet natuurlijk wel bestand zijn tegen wat enthousiast geluid.

Dale Cana

Nadat Eric in Maastricht een Samba Band had gehoord en door dit aanstekelijke ritme werd gegrepen, kwam zijn jarenoude passie voor percussie spontaan weer boven. Eric is zich gaan verdiepen in de Braziliaanse sambaritmes en hieruit ontstond de Samba percussieband Dale Cana (www.dalecana.nl). Voor Dale Cana schrijft hij de muziek en draagt dit als bandleider over op de groep. Tijdens optredens probeert hij samen met de band het enthousiasme over te brengen op het publiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!