Een ode aan Nederlands erfgoed en hernieuwde creativiteitEen ode aan Nederlands erfgoed en hernieuwde creativiteit
Back Back Nieuws

Een ode aan Nederlands erfgoed en hernieuwde creativiteit

18 oktober 2022

Van 8 tot en met 19 november neemt 'La Maison by Rémy Cointreau', een uitzonderlijke pop-up bar gewijd aan de kunst van cocktails en sterke drank, haar intrek in Amsterdam. Je ontdekt er gepersonaliseerde en exclusieve serving rituals, ontworpen door niemand minder dan hedendaags kunstenaar Pablo Lücker, in combinatie met karakteristieke Heinen Delfts Blauw-keramiek en smakelijke Triptyque-hapjes. Laat je meevoeren in een nu al iconische hommage aan Nederlandse knowhow & creativiteit. 

Ervaar het Rémy Cointreau-universum 

De kennis & kunst achter de uitzonderlijke dranken van Rémy Cointreau kunnen beter worden ervaren dan uitgelegd. In de premium Delfts Blauw x Pablo Cocktail Bar kan je genieten van SideCars en Margarita's terwijl je de kunstwerken van lokaal boegbeeld en multidisciplinair kunstenaar Pablo Lücker ontdekt. Daarnaast wordt je uitgenodigd om de Cointreau Orangery Room en de Rémy Martin Lounge te ontdekken. Voor zij die meer willen weten over Rémy Cointreau's liefde voor terroirs en duurzaamheidsinspanningen zijn er tot slot de Terroir & Provenance Room en Climate Room. 

De smaak van duurzame uitmuntendheid 

Uitzonderlijke dranken vragen om uitzonderlijke hapjes! Daarom nam Rémy Cointreau zijn toevlucht tot Michelin Green Star-restaurant Triptyque. Hier is elke duurzame culinaire creatie het resultaat van lokale ingrediënten uit eigen tuin en de weelde van het Westland en Midden-Delfland. Voor 'La Maison by Rémy Cointreau' creëerden chefs en eigenaars Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz vijf unieke hapjes die Triptyques liefde en respect voor terroirs belichamen. 

Never a dull day or night

 In 'La Maison' kan je echter niet alleen genieten van de expertise die schuilgaat achter de uitzonderlijke dranken en hapjes, je krijgt ook de kans om je volledig onder te dompelen in het universum van Rémy Cointreau via inspirerende workshops en speciale thema-avonden. Voor zij die graag de kunst van het cocktails maken willen leren, is er de Mixology workshop, gegeven door meestermixoloog en merkambassadeur Thomas Timmermans. Dit wordt gecombineerd met een Climat Fresk workshop waar de focus ligt op het testen en verdiepen van klimaatkennis, en het enthousiasmeren van deelnemers om actie te ondernemen.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!