Een nieuw verhaal met Huis Blaauwen Een nieuw verhaal met Huis Blaauwen
Back Back Locaties

Een nieuw verhaal met Huis Blaauwen

26 april 2019

Gelegen in een pand uit 1690 in het hartje van Delft, waar authenticiteit een begrip is, zal in 2020 het hotel Huis Blaauwen geopend worden. Huis Blaauwen is het vierde zusterhotel van Finehotelsandsuites.com met 63 kamers, 2 vergaderruimtes, een patio en een waanzinnige bar.

Huis Blaauwen beschikt over 20 eigen parkeerplekken en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De winkels, historische musea en het station van Delft zijn op loopafstand te vinden. Dankzij de persoonlijke service en het eigentijdse interieur in een authentiek pand, zal iedereen zich snel thuis voelen in deze verborgen parel aan het water.

Finehotelsandsuites.com is een hotelcollectie bestaande uit meerdere hotels met ieder een eigen verhaal en unieke sfeer. Elk pand is een monument dat samen het DNA van finehotelsandsuites.com uitstraalt.

Uniek en sfeervol

Binnen in Huis Blaauwen zal de ambacht centraal staan en worden gasten omringd met de mooiste producten en materialen die Delft in honderden jaren tot zich heeft genomen; zodoende Jasper, sales executive van Finehotelsandsuites.com.

Jasper licht toe: ‘Huis Blaauwen wordt de parel van Delft. Finehotelsandsuites.com probeert op alle mogelijke manieren verbinding te leggen met haar gasten en de stad. Alles wat wij te bieden hebben, komt vanuit passie en leveren wij op een elegante wijze.’

Huis Blaauwen is een fijne uitvalsbasis voor gasten die in een authentiek en kolossaal pand willen verblijven. In het verlengde van de receptie en bar lounge bevindt zich dan ook een knusse huiskamer met sfeervolle zitjes voor de optimale authentieke beleving. Een perfecte ruimte om s’ avonds de meeting voor te zetten.

Vergaderen in een historisch pand

Op zoek naar een bijzondere locatie om te vergaderen? Huis Blaauwen beschikt over twee vergaderzalen; de witte en blauwe kamer. De ruimtes zijn stijlvol en modern ingericht en is uitermate geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast is er ook een patio beschikbaar in het midden van het hotel. Voor iedereen die een ruimte zoekt om met maximaal 34 personen te vergaderen, is bij Huis Blaauwen aan het goede adres.

Verbinding, elegantie en sfeervol

Huis Blaauwen zal bewijzen dat een vergadering geen statige aangelegenheid hoeft te zijn. Bespreek belangrijke zaken in een comfortabele sfeer onder het genot van verse koffie, de lekkerste theeën, hapjes en drankjes. Alles zal tot de puntjes verzorgd worden door het hartelijke team van Huis Blaauwen. Breid een vergadering uit met een heerlijke lunch, borrel of een private dinner!

‘Het pand zal 2 prachtige vergaderruimtes krijgen die als een woonkamer aanvoelen en voor elke gelegenheid toepasbaar zijn', vertelt Jasper. 'Een overnachting of bijeenkomst bij Huis Blaauwen is in ieder opzicht een beleving. Een bijeenkomst is al zakelijk genoeg, daarom zorgen wij ervoor dat je geprikkeld en geïnspireerd raakt.’

Laat je inspireren

Huis Blaauwen is de perfecte combinatie van een inspirerende locatie en een hotel. De ambiance in het hotel voelt als een prachtige dag op het terras naast de grachten van Delft. Met 63 kamers is Huis Blaauwen een mooie plek voor meerdaagse trainingen of vergaderingen met collega’s. Het donkere interieur dat vanuit het interessante verhaal van de koopman Cornelis de Houtman komt, zorgt voor een zakelijk maar toch warme sfeer. Ook als je niet van plan bent om in onze bijzondere kamers te overnachten, kan je nog steeds profiteren van de uitstekende hospitality service van het team.

’Een sfeervol interieur, persoonlijke en warme service en een elegante benadering zorgt niet alleen voor een succesvolle bijeenkomst, maar ook voor een extra ervaring', aldus Jasper.

Originaliteit

Het is net dat beetje extra service dat Huis Blaauwen zo bijzonder zal maken. Net als in alle andere hotels ligt de passie zo hoog en is iedereen zo gedreven, dit willen we ook overbrengen op Huis Blaauwen. Ontbijt, lunch, borrel, diner, overnachten of vergaderen: bij Huis Blaauwen voelt het altijd als thuiskomen. Feel at home. Be inspired by our stories.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!