Een MEGA ballenbak of zwembad op jouw evenement?Een MEGA ballenbak of zwembad op jouw evenement?
Back Back Nieuws

Een MEGA ballenbak of zwembad op jouw evenement?

02 augustus 2021

Denk je aan een ballenbak, dan denk je aan dat grote woonwarenhuis. Althans, tot voor kort, want vanaf nu is het via Poolparty Productions mogelijk om je eigen ballenbak te huren in je eigen gewenste kleuren. Want laten we eerlijk zijn; iedere volwassene wordt als een kind zo blij bij het zien van een ballenbak. Zeker als die op verschillende manieren voor events is in te zetten!

Met de megaballenbak heeft Poolparty Productions heeft een creatief concept bedacht. De specialist in het ombouwen van zwembaden tot nachtclubs, heeft opblaasbare megazwembaden ontwikkeld voor op festivals en evenementen.

Hittegolf

Een hittegolf in Nederland en België is tegenwoordig niet meer zeldzaam. Ook zijn er normaliter ontzettend veel (meerdaagse) evenementen. Poolparty Productions speelt hierop in met de megaballenbak. Het grootste zwembad is maar liefst 14x9 meter. Compleet met voetenbaden en glijbaan kom je uit op 25 bij 12 meter. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden en formaten, zoals een roze bad, licht / donkerblauw of misschien wel een donker groen bad. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van het zwembadwater. De nodige chemicaliën worden toegevoegd en gemonitord, zodat het écht zwembadwater is zoals we gewend zijn.

Ballenbak voor jouw event

De zwembaden worden dus niet alleen gevuld met water, maar ook met ballenbakballen. Ballenbak Productions beschikt over ruim 250000 ballen (120m3) in twaalf verschillende kleuren. Zet een 3x3 of 4x4 ballenbak in jouw bedrijfskleuren op je evenement of plaats een MEGA XL Ballenbak als echte eyecatcher in een winkelcentrum of festival. Het geheel afmaken kan met een ballenbakphotobooth.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!