Back Back Nieuws

Een hotelkamer voor chocoholics

30 oktober 2008
Avontuurlijke chocoladegenieters met speurzin naar smaken kunnen tijdens het CHOCA-festival, van 1 tot en met 16 november  en daarna nog tot eind november, in het hoofdstedelijke Hiltonhotel aan de Apollolaan hun hart ophalen.

Kamer 326 is in die periode doortrokken van de choco-illusie. Alle zintuigen worden geprikkeld. Wie zoekt ruikt, ziet, voelt en vindt de sfeer van chocola. Het interieur ademt chocola en geeft tongstrelende chocosurprises prijs van bitterzoet tot zout (!). Bij binnenkomst wacht een chocoladefontein om in de stemming te komen. Het aanbod aan drankjes en likeuren past geheel in de chocosfeer. Het bed bevat prettige chocoverrassingen en de badkamer is een ware ‘chocolate beautysalon’, rijkelijk voorzien van zeepjes, shampoo, maskertjes en massageproducten gebaseerd op chocolade of cacao.

De Chocolate Hunt beleving wordt vervolmaakt met een Chocolate Game diner, waarbij in alle gerechten chocola of cacao een subtiele rol vervullen. Het arrangement eindigt met een ontbijt waarbij (voor één keer) het overmatig gebruik van hagelslag en chocopasta is toegestaan. Het exclusieve Chocolate Hunt arrangement in Hilton Amsterdam kost 460 euro voor twee personen, inclusief 4-gangen diner met bijpassende wijnen en ontbijt.

Tijdens CHOCA en gedurende de maand november staat in Hilton Amsterdam Chocolate Game op het menu. In Roberto’s Restaurant en de Half Moon Lounge zal de smaak en aroma van chocolade de lekkerste wildgerechten vergezellen. Op zaterdag 15 november vindt het Gran Gala del Cioccolato plaats, een groots en meeslepend vijf-gangen diner, inclusief begeleidende wijnen voor € 110 per persoon.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!