Een hoop gezelligheid op EventSummitEen hoop gezelligheid op EventSummit
Back Back Nieuws

Een hoop gezelligheid op EventSummit

09 februari 2024

Gisteren was het weer zo ver. De meest effectieve en efficiënte vakbeurs voor de evenementenbranche EventSummit vond plaats in Jaarbeurs Utrecht. Zo’n 8000 bezoekers kwamen af op het evenement en het was – zoals altijd – een gezellig samenkomen met een hoop bekende gezichten. Iedereen nam de tijd om te duiken in alles wat met events te maken heeft en het gesprek met elkaar aan te gaan.

Sprekers, exposanten, entertainment, netwerken, eten, muziek en een hoop bezoekers; dat vat de boel aardig samen. Het aanbod aan exposanten was gevarieerd, kleurrijk én enthousiast. Overal was een hoop te beleven en te zien.

High Profile stand

High Profile Events was de eerste stand na binnentreden van de beurshal en trok dit keer bezoekers naar hun stand met een evenementenversie van Dilemma op Dinsdag, namelijk Events Dilemma’s. Bezoekers werden gevraagd een keuze te maken uit dilemma’s zoals: Een evenement met een plaag met muizen OF een evenement met een plaag met muggen. Deelnemers aan de dilemma’s maakten kans een hoofdartikel te winnen. Binnenkort meer hierover op de social media kanalen.

Vanaf 17 uur verzamelden steeds meer mensen zich om de dag gezamenlijk af te sluiten bij de borrel en het daarna nog lang gezellig te maken op de officiële afterparty.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!