Een groot dank je wel voor onderwijs - & zorgtoppersEen groot dank je wel voor onderwijs - & zorgtoppers
Back Back Nieuws

Een groot dank je wel voor onderwijs - & zorgtoppers

31 december 2020

Om onderwijsprofessionals van PCBO Apeldoorn en de zorgmedewerkers van Atlant te bedanken voor hun inzet, werd een plan bedacht. Het eerste idee was een kerstmarkt, maar door de coronamaatregelen werd dat schakelen naar plan twee, een drive-thru en zelfs een plan drie: een tour langs alle locaties om de kerstpakketten feestelijk te bezorgen. Happinique Eventplanning heeft alles in de goede banen geleid en het werd een groot succes.

Plan 1: Kerstmarkt

Het idee was dat de ruim 2300 zorg- en 730 onderwijsprofessionals zelf hun cadeau konden shoppen op de gezellige kerstmarkt, samen met collega’s onder genot van hapje, drankje en entertainment. Door slim samen te werken in planning, organisatie en budgetten kon Happinique Eventplanning dit voor beide bedrijven mogelijk maken.

Plan 2: Drive thru

Door de coronapandemie zat een kerstmarkt er niet in. Een drive thru was het nieuwe plan. De medewerkers zouden van tevoren hun kerstgeschenk uitzoeken. Tijdens het rijden van een route in de auto, onder genot van een hapje, drankje en spectaculair entertainment, ontvingen ze deze in de achterbak. Happinique Eventplanning maakte opnieuw een draaiboek, leveranciers werden geregeld, er werd meegedacht in communicatie… Maar er kwam geen ‘go’ vanuit de gemeente en de tijd begon te dringen. Er werd geschakeld naar plan drie.

Plan 3: Mini-kerstbeleving op locatie

Als de mensen niet naar het event mogen komen, was het idee, dan gaan we gewoon naar hun toe. De professionals hadden inmiddels hun kerstgeschenk uitgezocht via de bestelwebsite. In drie dagen tijd stelden de leveranciers en opdrachtgevers de 3000 cadeaus samen. De vrachtwagen werd volgeladen en elke school ontving, binnen een strakke planning, onder begeleiding van een mobiele DJ-booth, een sign juggler en een levende sneeuwpop hun kerstgeschenken op het schoolplein. Een klein, kort, corona-proof mini-feestje op locatie dus!

Het is een kunst om te kijken wat wel kan. Dat blijft ook in 2021

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!