Een Groene Toekomst in de MotorsportEen Groene Toekomst in de Motorsport
Back Back Nieuws

Een Groene Toekomst in de Motorsport

10 juli 2024

Voor het tweede jaar op rij is Urban Events trots om als partner en sponsor op te treden van de getalenteerde jonge coureur Lukas Stiefelhagen. In 2024 zal Lukas deelnemen aan de NXT Gen Cup, de eerste 100% elektrische junior touring car cup ter wereld, die plaatsvindt in het voorprogramma van de prestigieuze DTM-races. Deze samenwerking benadrukt de gedeelde groene ambities van zowel Urban Events als Lukas Stiefelhagen op het gebied van duurzaam ondernemen en motorsport.

Duurzaamheid en Innovatie

Urban Events, bekend om het verhuren van geavanceerde race simulators voor evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten, zet zich in voor duurzaamheid in de evenementenindustrie. Met een vloot van 30 verschillende race simulators, variërend van Formule 1 tot GT en DTM-racen, biedt Urban Events een unieke en milieuvriendelijke race-ervaring. Onze simulators zijn geschikt voor diverse soorten evenementen en leveren een realistische race-ervaring zonder de ecologische voetafdruk van traditionele motorsport.

‘Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Lukas Stiefelhagen voort te zetten en onze gezamenlijke groene ambities te versterken’, aldus een Jelle op den Akker van Urban Events. ‘Net als Lukas streven wij ernaar om duurzaamheid en innovatie centraal te stellen in alles wat we doen. Door onze race simulators kunnen we een authentieke en opwindende race-ervaring bieden, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.’

Lukas Stiefelhagen in de NXT Gen Cup

Lukas Stiefelhagen zal in 2024 deelnemen aan de NXT Gen Cup, een prestigieuze raceserie die speciaal is opgezet om jonge coureurs de kans te bieden hun talenten te tonen in volledig elektrische auto's. Deze innovatieve cup maakt deel uit van het voorprogramme van de gerenommeerde DTM-races, die wereldwijd bekend staan om hun professionele opzet en grote internationale fanbase. Door deelname aan de NXT Gen Cup krijgen jonge race talenten niet alleen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en hun racevaardigheden te verbeteren, maar ook om ervaring op te doen op enkele van de meest legendarische circuits van Duitsland. Deze circuits omvatten onder andere de uitdagende Norisring, het iconische Nürburgring, de technische Sachsenring en het historische Hockenheim. Deelname aan deze raceserie biedt Lukas Stiefelhagen een unieke kans om zich te profileren in de autosportwereld en zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

‘Ik ben dankbaar voor de steun van Urban Events en kijk ernaar uit om deel te nemen aan de NXT Gen Cup’, zegt Lukas Stiefelhagen. ‘Deze samenwerking stelt mij in staat om mijn racecarrière voort te zetten en mijn groene ambities waar te maken in een competitie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.’

Race Simulator Verhuur door Urban Events

Urban Events biedt een complete service voor race simulator verhuur, inclusief branding en begeleiding. Onze simulators zijn door heel Europa beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs of een ander evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke race-ervaring beleven.

Urban Events biedt naast race simulators ook een breed aanbod aan Virtual Reality games en simulators en diverse game opstellingen voor bedrijfsfeesten, familiedagen en feesten. Onze VR-opstellingen nemen uw gasten mee in meeslepende werelden, variërend van spannende avonturen tot realistische sportervaringen. Voor wie op zoek is naar variatie, bieden we ook klassieke en moderne game opstellingen die geschikt zijn voor alle leeftijden en interesses. Onze diensten zijn volledig aanpasbaar en worden geleverd met professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en iedereen kan genieten. Met Urban Events maakt u van elke gelegenheid een onvergetelijke belevenis vol plezier en opwinding. Bezoek urbanevents.nl voor meer informatie en inspiratie om uw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!