Back Back Nieuws

Een exclusief evenement tussen de Italiaanse wijngaarden: Moed Events maakt het mogelijk

26 februari 2016
Op vijftig kilometer afstand van Rome bevinden zich te midden van hazelnootbomen en wijngaarden een aantal exclusieve evenementenlocaties.Te mooi om overspoeld te worden door toeristen maar zeker ook te mooi om niet ontdekt te worden door de rest van de wereld.
 
De Italiaanse eventplanners houden deze locaties liever voor zichzelf maar een lokale dame met Nederlandse afkomst heeft inmiddels goed keuring gekregen om op deze plaats met maximaal 5 evenementenbedrijven in Nederland en België te delen. Na vier maanden intensief contact te hebben gehad is Moed Events uitgekozen als exclusieve partner. 'Deze locaties zijn nog onontdekt door het grote publiek', geeft het evenementenbureau aan 'en brengen daarmee de sfeer van het échte Italië met haar rijke geschiedenis en verrukkelijke keuken'. 

Veelzijdigheid onder de Italiaanse zon
Het Moed Events team vertelt verder: 'Door de diversiteit aan locaties kunt u alle kanten op, zowel grote als kleine groepen, aan het water of boven op een berg, strak of authentiek en natuurlijk zijn alle locaties volledig naar uw wens in te richten'. De jarenlange ervaring van Moed Events in de eventplanning vormt samen met deze veelzijdige locaties de perfecte combinatie voor elk type evenement, zoals bedrijfsfeesten en congressen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!