Een Britse Kerst in RotterdamEen Britse Kerst in Rotterdam
Back Back Nieuws

Een Britse Kerst in Rotterdam

14 december 2022

Gelegen in een van de oudste havens van Rotterdam is Vessel 11 te vinden: een oud Brits schip uit 1951 dat door de opvallende rode kleur niet is te missen. De huidige naam refereert terug naar de originele naam ‘Lichtschip 11’ en het oude vaartuig is in 2014 omgebouwd tot Nederlands eerste Britse gastropub. De unieke locatie in hartje havenstad is sindsdien ook de perfecte setting voor intieme concerten en kleinschalige privé & zakelijke evenementen, en met de feestdagen vier je hier zelfs Kerst in Britse sferen. 

Klassiek Brits menu 

De typische Britse pubgerechten die bij Vessel 11 standaard op het menu staan, zoals als fish & chips, Beef Wellington en Britse bier van de tap, worden met de feestdagen aangevuld met opties als klassieke kalkoen, sticky toffee pudding, cocktails en zelfs de bekende christmas crackers. Evenement organiseren? Kies dan voor het 5-gangen walking dinner arrangement waarbij je compleet wordt ontzorgd. En de kerstversiering blijft natuurlijk niet achter. Bij Vessel 11 is het volop genieten van de feestdagen zoals de Britten dat doen. 

Voor kleine en grote groepen 

Reserveer een tafel of vier de feestdagen met een groep; sluit het jaar af met collega’s of kom samen met de hele familie. In januari het nieuwe jaar samen feestelijk inluiden kan natuurlijk ook. Het schip is per ruimte of zelfs in zijn volledigheid af te huren. 

Een aanvraag kan naar event@vessel11.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!