Back Back Nieuws

Eden Star Hotel Hengelo viert vijfjarig bestaan

17 maart 2008
Voor het Eden Star Hotel in Hengelo is het 21 maart 2008 precies vijf jaar geleden dat zij haar deuren heeft geopend voor haar gasten. Om dit heugelijke feit te vieren wordt de week van maandag 17 maart t/m zondag 23 maart 2008 omgedoopt tot ware feestweek.

In deze week worden de hotel- en restaurantgasten ´extra´ in de in de watten gelegd. Er zijn diverse feestelijkheden georganiseerd die gasten en voorbijgangers niet zullen ontgaan. Het Eden Star Hotel biedt een week lang 5 sterren service.

Deze 5-sterren service bestaat o.a. uit; een VIP ontvangst met rode loper, een portier bij de entree, bagageservice naar de kamer, welkomstdrankje bij check-in en culinaire hoogstandjes uit de keuken van Star Café Diner. Voor relaties wordt er een lunch evenement georganiseerd. Kortom gasten en passanten ontgaat het niet dat er iets bijzonders te vieren valt.

Ook in de binnenstad van Hengelo zullen medewerkers de 5e verjaardag van het Eden Star Hotel Hengelo onder de aandacht brengen. Want wie jarig is trakteert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!