Back Back Nieuws

Eden Hotel neemt Hotel Giraf over

01 november 2007
De Eden Hotel Group (EHG) neemt per 1 december het 83 kamers tellende vier sterren hotel, congres- en sportcentrum De Giraf in Emmen over. Het betreft zowel het vastgoed als de exploitatie. De overname heeft verder geen gevolgen voor het personeel van het al weer zeventiende hotel van de Eden Hotel Group. Wel komt er een nieuwe general manager die de huidige directeur/eigenaar Henk Smit vervangt.

De Eden Hotel Group voegt hotel, congres- en sportcentrum De Giraf in Emmen toe aan haar hotel portefeuille omdat de directie veel vertrouwen in de hotelmarkt in de Drentse provincieplaats heeft. De Eden Hotel Group constateert dat Emmen een sterke regiofunctie voor zowel de zakelijke als de toeristische markt heeft.

Er zijn onder meer drie restaurants (brasserie, à la carte en een Spaans restaurant), een ontbijtrestaurant, vergaderzalen en twee grote evenementenhallen. In de grootste zaal kunnen evenementen en concerten worden georganiseerd tot 2.500 personen. Verder beschikt het hotel over een sportcomplex met vijf tennisbanen, drie squashbanen en een uitgebreid fitnesscentrum. Er is veel parkeergelegenheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!