Back Back Nieuws

Eden Hotel Group legt relaties in de watten

22 november 2007
Het dertigjarig bestaan van Eden Hotel Group is aan de vaste klanten en grote relaties niet ongemerkt voorbij gegaan. Afgelopen zaterdag zijn maar liefst 250 gasten, relaties en hun partners volledig in de watten gelegd. Tien Eden MINI´s stonden keurig opgelijnd voor het Eden Babylon Hotel Den Haag. Daarnaast zijn er aan dit evenement 25 witte limousines aan te pas gekomen.

De Eden Hotel Group heeft het dertigjarig bestaan aangegrepen om alle vaste klanten en goede relaties op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten met een 24-uurs VIP-behandeling. De groep van 250 genodigden, is afgelopen zaterdag vanaf het Eden Babylon Hotel Den Haag geheel in stijl naar Ahoy vervoerd om het bruisende Night of the Proms concert als VIP mee te maken. In een lange en opzienbarende stoet van 25 witte limo’s zijn ze door motoren begeleid over de snelweg A13.

Na een spectaculaire paparazzi ontvangst bij Ahoy werden de gasten begeleid naar het eigen Eden VIP-dorp, speciaal voor deze gelegenheid in het bestaande Ahoy-VIP-dorp opgebouwd. Vervolgens kon men genieten van het spektakel van Night of the Proms. Na afloop van de show zijn de gasten per luxe touringcars vervoerd naar Hotel Babylon Den Haag, waar het restaurant LivingRoom was omgebouwd tot de hippe CLUB EDEN voor de afterparty. Vanzelfsprekend bleef iedereen overnachten in het hotel.

Director of Operations van de Eden Hotel Group, Frans Wientjes: “De Eden Hotel Group kiest altijd voor een bijzondere en originele stijl. Dat zijn onze gasten en relaties dan ook van ons gewend. Maar met dit feestarrangement hebben we natuurlijk wel extra uitgepakt. We wilden ons dertigjarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan en op deze manier natuurlijk ook onze vaste gasten en relaties – helemaal in stijl – bedanken voor hun trouw en goede samenwerking met onze hotelgroep.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!