Back Back Nieuws

Ecoustic geeft spetterende openingsshow

21 april 2008
Het muzikale Ecoustic heeft een spetterende openingsshow verzorgd in het kader van 'Dit Drachten wil je meemaken' eind maart. Ecoustic werd live versterkt door DJ Kay Wilder, een strijkerskwartet olv. Marjan Bloem en zangeres Na'omi Pariama (deed achtergrondkoortjes bij Anouk en werkt recentelijk met Postman). Door deze bijzondere muzikale samenstelling is het een waar spektakel geworden met daarbij een enorme licht en lasershow.

Bekijk het korte filmpje

Ecoustic wordt gevormd door Robert Dorn en Wandert Schaafsma. Deze twee energieke slagwerkers halen een heel scala aan percussie-instrumenten uit de kast, waarmee ze in combinatie met pakkende dance- en popsongs een indrukwekkende show neer weten te zetten.

Bij Ecoustic maakt het naar eigen zeggen niet uit of men al dan niet liefhebber van dancemuziek is, omdat het spektakel van de live-act, versterkt met het niet te stoppen enthousiasme van deze twee performers, binnen no-time over slaat op een zeer breed publiek, van jong tot oud.

Momenteel wordt er zowel in de studio als in de repetitieruimte druk gewerkt aan nieuwe songs, welke allemaal door Ecoustic zelf worden geschreven. De producers-capaciteiten van Robert, multi-instrumentalist en bijna afgestudeerde aan de Popacademie in Leeuwarden, komen daarbij niet alleen goed van pas maar zorgen ook voor eigenzinnige en opvallende nummers met een pakkend concept: swingende, energieke percussie in de mix met beats van opzwepende dancemuziek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!