Back Back Nieuws

East Side Productions verhuist naar het Gooi

04 februari 2013
Evenementenbureau East Side Productions is 1 februari van Harderwijk verhuist naar een prachtige locatie in Blaricum. East Side Productions betrekt het pand op de Singel in Blaricum samen met de luxe party cateraar Foodlab en gaat op deze nieuwe locatie op vertrouwde voet verder, namelijk met evenementen neerzetten met een creatieve uitstraling.

Het bruist in het Gooi
Jean Pierre Carlier, commercieel directeur van East Side Productions over de nieuwe locatie: ‘Het Gooi past gewoon helemaal bij de uitstraling van ons bedrijf. Het Gooi is de woonplaats van creativiteit, het bruist en heeft allure. Hetzelfde geldt voor ons bedrijf in de evenementenorganisatie, waar wij voortdurend in de weer zijn om voor onze relaties prachtige en creatieve evenementen neer te zetten, evenementen die extra luxe
bieden waardoor gasten zich prettig en in de watten gelegd voelen.‘

Blaricum ligt voor East Side Productions mooi centraal gelegen in Nederland, voor relaties is het kantoor heel gemakkelijk te bereiken. East Side Productions heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug. Het bedrijf ontwikkelde en produceerde mooie evenementen voor o.a. de 24-Uur van de Reclame, Aviko, Athlon car Lease, Kadaster en het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!