East Side produceert met Japanse precisie East Side produceert met Japanse precisie
Back Back Nieuws

East Side produceert met Japanse precisie

09 maart 2017

Onlangs opende Shimano Europe de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Met het innovatieve karakter en de Japanse roots van Shimano in ons achterhoofd, ontwikkelde East Side een creatief concept voor het openingsevent.

Japanse stijl
Onder het oog van de gasten creëerde Neo-pop kunstenaar Geoffrey Wine een persoonlijk Shimano-schilderij. O’daiko-drummers en een Shakuhachi-fluitiste werkten in gepaste Japanse stijl toe naar de climax, de onthulling van het doek. Aansluitend volgde een traditioneel Japanse sake-ceremonie, waarbij de hooggeplaatste gasten – onder meer de burgemeester van Eindhoven en ambassadeur van Japan- een vat sake braken en met elkaar een toost uitbrachten op een vruchtbare toekomst van Shimano in Eindhoven.


Productie op rolletjes
'Zo’n bijeenkomst met onze relaties en belangrijke gasten is voor ons een spannende aangelegenheid. Pakt het allemaal uit zoals bedacht?', aldus Kim Edwards, Corporate Communications Manager van Shimano. 'Die zorg bleek geheel onterecht. Leuk, gedurfd, relaxed, écht Shimano. Dat kregen we terug van onze gasten. De productie liep op rolletjes en de details maakten het verschil. Dat viel ook onze CEO, Yozo Shimano, in positieve zin op. En dat is voor ons én voor East Side misschien wel het grootste compliment.'

De aftermovie

Fotografie en video: www.PaulRaats.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!