Back Back Nieuws

Early-bird voordeel voor deelnemers strtfstvl showcase

30 oktober 2015
Op zondag 6 en maandag 7 maart 2016 vindt de tweede editie van strtfstvl  showcase plaats in De Fabrique te Utrecht. Tijdens deze dagen zullen (straat)artiesten, jongleurs, acrobaten en virtuoze muzikanten zich presenteren aan een publiek van impresario's, festivalprogrammeurs, eventmanagers en andere professionals. Gedurende twee dagen zullen er in verschillende zalen meer dan honderd optredens plaatsvinden. 'De unieke combinatie van veel optredens en een (beperkte) beursvloer waar aanbieders en artiesten potentiële klanten kunnen ontmoeten maakt strtfstvl showcase 2016 een evenement dat je niet wilt missen', aldus medeorganisator iaMeventz

Inschrijven
Artiesten, artiestenbureau’s en andere eventleveranciers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deze beurs. Degene die voor 1 december boeken betalen een speciaal tarief. Na 1 december gaat de prijs omhoog. Er zijn maar een beperkt aantal plekken en er wordt een keuze gemaakt uit het aanbod. Aanmelden kan door het invullen van dit formulier.  

Wil je op de hoogte blijven van deze beurs meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ook kun je strtfstvl volgen via Twitter en Facebook.

Bekijk de video met een compilatie van vorig jaar.


 Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!