Back Back Nieuws

Duurzame vernieuwing van de Flint

18 juli 2014
Door de vernieuwing van de Flint op een duurzame manier aan te pakken, worden kosten bespaard en vermindert de milieubelasting. Bovendien is recycling in de bouw een actueel en aansprekend thema: het levert verrassende resultaten op.

Slim hergebruik
Binnen de nieuwe aankleding van de Flint en verbouwing onder leiding van de architecten, is hergebruik van materialen een belangrijk uitgangspunt. Denk aan het recyclen van historische theateraffiches ter decoratie en de selectie van passend servies uit de huidige collectie.

Creatieve gerechten
In het nieuwe restaurant Trek theaterkeuken & café worden de balken uit de plafonds op originele wijze hergebruik. Nadat ze zijn gezaagd, geschuurd en gefreesd zijn dienen ze als onderlegger voor de presentatie van gerechten. 'Op de planken' is de titel van een gecombineerde maaltijd met allerlei hapjes, geserveerd op deze authentieke, handgemaakte houten planken.

Planning
De verbouwing van de Flint is in volle gang en loopt de hele zomer door. Op zaterdag 27 september vindt de feestelijke heropening van de vernieuwde Flint plaats. Op zondag 28 september is er een open dag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!