Back Back Nieuws

Duurzame catering tijdens TEDxAmsterdamWomen Event

10 november 2011
TEDxAmsterdam organiseert op 1 december 2011 het TEDxAmsterdamWomen Event dat alle vrouwen tot held uitroept. Het event vindt dit jaar plaats in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Het programma belooft een enerverende en vooral inspirerende dag te worden met internationale top namen.

Duurzame catering
Samenwerkingspartners Restaurant Fifteen Amsterdam en partycateraar ‘a matter of TASTE’ ontfermen zich de gehele dag over de catering voor 150 vrouwen, waar zij ook een deel voor sponsoren. Overdag verzorgen zij de lunch in het Van Gogh museum en ’s avonds is er een ‘walking dinner’ in House of Bols.

Sarah Moorman van restaurant Fifteen zegt hierover; “Wij zijn zeer trots dat wij aan dit evenement mee mogen werken en duurzame catering aan kunnen bieden samen met onze nieuwe partner ‘a Matter of TASTE’.”

Lisette de Jong van partycateraar ‘a Matter of TASTE’;
“Overheid en grote bedrijven stellen steeds meer eisen aan hun evenementen als het om duurzaamheid gaat. Wij hebben in Restaurant Fifteen een succesvolle en ervaren partner gevonden om dit waar te kunnen maken op elke gewenste locatie in Nederland”.

De samenwerkingspartners
Restaurant Fifteen leidt jaarlijks jongeren op met een afstand tot de arbeidsmarkt voor banen in de horeca. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol in het restaurant. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn duurzaam geproduceerd. Daarnaast is Fifteen één van de eerste restaurants dat Led-verlichting toepaste in de horeca.

‘a matter of TASTE’ is een exclusieve full-service partycateraar, ruim 25 jaar actief in de evenementen branche. Wij begrijpen dat catering over veel meer gaat dan alleen heerlijk eten en drinken op hoog niveau, het zijn nu juist die details die uw evenement zo uniek maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!