Dutch Lion Awards Gala 2023 trapt af met pre-event Dutch Lion Awards Gala 2023 trapt af met pre-event
Back Back Nieuws

Dutch Lion Awards Gala 2023 trapt af met pre-event

19 januari 2023

Op dinsdag 24 januari trapt de Dutch Lion Awards af met een pre-event. Tijdens dit event zal er meer bekend worden gemaakt over de Dutch Lion Awards Gala dat dit jaar in het teken staat van duurzaamheid in de mode. Het gala vindt plaats op zaterdag 1 april 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

‘ReShare’ als onderdeel van het thema

De organisatie heeft een goed doel aan het thema gekoppeld, namelijk ‘ReShare’, een afdeling van het Leger des Heils. Bij ‘ReShare’ houden ze zich bezig met de inzameling en hergebruik van textiel, hetgeen goed aansluit bij het thema van het Dutch Lion Awards Gala 2023 ‘Duurzaamheid in de mode’. 

Het programma

De Dutch Lion Awards organiseert dit pre-event om iedereen warm te maken voor het Dutch Lion Awards Gala. Op dit pre-event, ingericht als netwerkborrel, zal onder andere de introductie van het Dutch Lion Awards ‘Ambassador Program’ bekend worden gemaakt. Een vakjury presenteert de genomineerden voor de awards 2023 in de vijf verschillende fashion categorieën. Sterre van Ouwerkerk (winnaar Dutch Emerging Talent Award 2022) verzorgt een fashionshow, een voorproefje op het gala. De organisatie legt uit waarom er is gekozen voor het thema van dit jaar. Als aanvulling zal het Leger des Heils een presentatie geven over hun activiteiten. Daarnaast zijn er optredens van artiesten, waaronder DJ Dewi Divine. 

Over de Dutch Lion Awards Gala

Het Dutch Lion Awards Gala biedt een podium aan fashiontalenten die in hun werk duidelijk nieuwe trends en innovaties laten zien. Een nominatie voor deze awards geeft een boost aan hun bekendheid. De Dutch Lion Awards zijn er in diverse categorieën. De prijzen worden uitgereikt tijdens een galashow waarin alle genomineerden hun topstuk showen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!