A Dutch Experience biedt circulaire reis door Rotterdam A Dutch Experience biedt circulaire reis door Rotterdam
Back Back Nieuws

A Dutch Experience biedt circulaire reis door Rotterdam

09 juni 2021

In samenwerking met Avontuur Dichtbij heeft A Dutch Experience een tweedaagse reis samengesteld in Rotterdam met als thema duurzaamheid. Deze zomer kunnen deelnemers per fiets kennis maken met verschillende circulaire projecten.

A Dutch Experience wil met deze reis mensen een kans bieden om bijzondere ervaringen en ontmoetingen op te doen op een duurzame manier. Gedurende twee dagen leren de deelnemers wat de circulaire economie inhoudt en dat, in veel gevallen, afval een hulpbron is en niet een probleem. In de stad zijn daarom diverse projecten gestart die dat mogelijk maken. Zo is in Rotterdam de grootste dakboerderij van Europa gebouwd waar groenten, fruit en kruiden worden verbouwd. Ook is er een drijvende boerderij, de eerste ter wereld, waar circulair geboerd wordt. 

Bijzonder verhaal

Doel van A Dutch Experience is om mensen een bijzondere ervaring te bieden door ontmoetingen met landgenoten die bevlogen vertellen over hun hobby, over een onderwerp dat ze boeit of het ambacht dat ze uitoefenen. Bijzondere mensen met een bijzonder verhaal. Kleinschalig, op maat en persoonlijk.

Kennismaken met nieuwe ontwikkelingen

A Dutch Experience hecht zich aan een wereld waarin iedereen op een duurzame manier kan reizen en bijzondere relaties kan aangaan met nieuwe mensen op de nieuwe plekken die ze tegenkomen. Kennismaken met nieuwe ontwikkelingen en geïnspireerd raken in plaats van consumeren. Innerlijke verrijking en nieuwe ervaringen beleven het liefst alleen of in kleine groepjes. Ervaringen die gaan over huidige ontwikkelingen in de wereld zoals duurzaamheid, voedsel, klimaatverandering etc.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!