Back Back Nieuws

Dutch Creative Class geeft visie op 2009

09 december 2008
Op woensdag 10 december vindt een speciale live uitzending plaats van het programma Idealize op Blueshots.tv. In deze live talkshow, gepresenteerd door Ronnie Overgoor, geven vijf top business creatieven, waaronder lector Carl Rohde (Science of the Time), Sander Lusink (Oger) en Edwin Tromp (TBWANEBOKO FLOW) hun creatieve visie op 2009.

De live talkshow is een gezamenlijk initiatief van Blue Shots TV en Idealize.nl. Blue Shots TV, een initiatief van Ronnie Overgoor en Quadia Web TV is het eerste online TV station voor en door creative professionals. Idealize is het onlangs gelanceerde online platform over vernieuwing gericht op de business creatieven van Nederland. De uitzending is van 20.30 tot 21.30 live te volgen via Blueshots.tv en Idealize.nl.

In de speciale uitzending van Idealize deelt Carl Rohde zijn kennis over consumenten en hun gedrag, Sander Lusink praat over creativiteit in de retail en de beste tips to 'dress for success'. Daarnaast komt ook Jim Stolze aan het woord over het effect op geluk na een maand lang geen internet, Edwin Tromp over het nieuwe initiatief van TBWANEBOKO FLOW en Frank de Ruwe van Natwerk over hoe 'opvallen' tot core business kan worden verheven.

 

Bron foto: Blueshots.tv

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!