Dutch Craft Beer Conference 2023 groot succesDutch Craft Beer Conference 2023 groot succes
Back Back Nieuws

Dutch Craft Beer Conference 2023 groot succes

27 maart 2023

Donderdag 23 maart 2023 was het zover; de zevende editie van de Dutch Craft Beer Conference 2023. Dit keer in ’s Hertogenbosch. CRAFTBrouwers kijken zeer tevreden en voldaan terug op dit jaarcongres. Met ruim 400 bezoekers, een boeiend programma, meer dan 50 standhouders, een goede locatie (1931 Congrescentrum) en een uitmuntende sfeer, was deze editie zeer succesvol te noemen. 'Het was een feest om zoveel mensen met een passie voor (het brouwen van) bier samen te brengen om zo kennis te delen en te genieten van dit product en alles wat daarbij hoort', aldus de organisatie.

Nieuw; 1ste tickets gratis

Om CRAFT-leden - in tijden waarin alles duurder wordt - de gelegenheid te blijven bieden deel te nemen aan dit congres, zijn dit jaar de eerste twee tickets gratis aangeboden. Dit heeft goed uitgepakt. Maar liefst ruim 400 mensen hebben het congres bezocht en dat is aanzienlijk meer dan in 2022. CRAFT kan hier dan ook alleen maar tevreden over zijn.

Social programma

Het begon de woensdag voorafgaand aan het congres al goed met het sociale programma. Dit middag- en avondprogramma was inspirerend én gezellig. Met 36 bierliefhebbers is er genoten van wat ’s Hertogenbosch qua bier te bieden heeft. Naast een inhoudelijk programma met onder andere een rondleiding en bierproeverij bij Stadsbrouwerij van Kollenburg was er vooral gelegenheid om kennis uit te wisselen en samen een goed glas bier te drinken. Hier leende ook het afsluitende diner bij Bossche Brouwers zich prima voor. Deelnemers waren dan ook zeer enthousiast en de sfeer onderling was geweldig.

Het congres

Bierliefhebbers konden een hele dag genieten van een zeer divers en boeiend programma. Er waren diverse workshops, lezingen en presentaties om naar eigen inzicht bij te wonen Dit alles werd in goede banen geleidt door dagvoorzitter Perry de Man. Met zijn humor en passie voor culinair koken en bier wist hij het programma goed te begeleiden. Op de beursvloer presenteerden meer dan 50 standhouders zich. 'Het is een prettige en laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en advies in te winnen', stelt de organisatie. Bij dit alles was er volop ruimte om, onder het genot van een hapje, diverse bieren te proeven en bij te praten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!