Back Back Nieuws

Duncan Stutterheim stopt bij SFX en ID&T

08 april 2015
Duncan Stutterheim heeft besloten te stoppen als CEO van SFX Europa en neemt daarmee ook afscheid van ID&T. Dat maakt de medeoprichter van ID&T, dat in oktober 2013 werd overgenomen door het Amerikaanse entertainment bedrijf SFX, vandaag bekend. Na bijna een kwart eeuw in de dance-industrie zet Stutterheim hiermee voorlopig een punt achter zijn carrière. Stutterheim wil meer tijd kunnen besteden aan zijn familie en het zien opgroeien van zijn kinderen. Wouter Tavecchio zal samen met anderen de dagelijkse leiding van ID&T op zich nemen. De functie van CEO SFX Europa vervalt met het vertrek van Stutterheim.

Meer tijd voor familie
'Na de overname door SFX kwam ik in een managementpositie terecht voor een groot internationaal bedrijf. Ik ben erachter gekomen dat ik toch veel meer ondernemer ben dan manager. Daarnaast ben ik onlangs trotse papa geworden van een derde. De middelste gaat nu naar groep 8 en de oudste gaat de pubertijd in. Daar wil ik samen met mijn grote liefde Lisca nog veel meer bij kunnen zijn. Ik heb besloten in ieder geval komend jaar niets nieuws te gaan doen of te ondernemen,' zegt Stutterheim.

Dankbaarheid
Over de toekomst van ID&T, waar Wouter Tavecchio en anderen de leiding overnemen, maakt Stutterheim zich totaal geen zorgen. In tegendeel: 'Er staat een prachtig en gezond bedrijf met uitstekende mensen die enorm veel kennis hebben opgebouwd. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik samen met deze mensen zulke mooie dingen heb kunnen doen. Van Sensation en Mysteryland tot 10.000 Hours en Studio 80. We hebben afgelopen jaar één van onze beste jaren ooit gehad en komend jaar ziet er minstens even goed uit.'

Foto: Stephanie Pistel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!