Duizenden Black Gospel liefhebbers in Goudse Sint JanDuizenden Black Gospel liefhebbers in Goudse Sint Jan
Back Back Nieuws

Duizenden Black Gospel liefhebbers in Goudse Sint Jan

19 november 2019

Het is inmiddels de zesde keer dat livecommunicatiebureau Eigenwijze Evenementen de swingende Black Gospel Night(s) organiseert in de prachtige entourage van de Goudse Sint Jan. Na het succes van de afgelopen jaren - meer dan 2750 liefhebbers bezochten de nachten - belooft deze muzikale happening ook dit jaar weer een wervelend spektakel.

Winterse entourage

Woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 december krijgt de Goudse St. Jan een winterse entourage. Gasten worden verwelkomd in een warme ambiance, waar saamhorigheid, vreugde en muziek samenkomen. Buiten is het guur en koud, terwijl binnen het kaarslicht flakkert.

G-Roots

Ook dit jaar staat het meest swingende, Black Gospel koor van Nederland op het programma. G-Roots brengt real Americain black gospelmuziek, muziek die je raakt en emotioneert.  De professionele 15-koppige formatie, begeleid door een drietal livemuzikanten staat garant voor een wervelende avond. Heel trots is organisator Miranda Kruithof van Eigenwijze Evenementen op het top-entertainment aan soloartiesten!

Steffen Morrison

Marvin Gaye van de Lage Landen, Steffen Morrison staat op de agenda voor woensdag 18 december, Dwight Dissels wordt verwelkomd op donderdag 19 december en vrijdag 20 december staat zangeres Joy Wielkens op de bühne. De veelzijdig artieste Abigail Martina is alle drie de dagen aanwezig.

Soul, R&B en Gospel

Gezamenlijk zullen zij met hun Soul, R&B en Gospelgeluid een onuitwisbare indruk achterlaten. Prachtige stemmen versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, beloven een bijzondere decemberavond in Gouda. De samenwerking met Best Western hotel voor een overnachting en een smakelijk diner voorafgaande bij De Zalm laat zien dat liefhebbers vanuit het hele land graag naar Gouda komen om deze avond bij te wonen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!