Duinrell wordt omgetoverd tot Landgoed van SinterklaasDuinrell wordt omgetoverd tot Landgoed van Sinterklaas
Back Back Nieuws

Duinrell wordt omgetoverd tot Landgoed van Sinterklaas

12 november 2019

Voor de 10e keer wordt Duinrell dit jaar omgetoverd tot Landgoed van Sinterklaas. Op 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019 zijn er allerlei Sinterklaasactiviteiten te beleven, zoals het swingende SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas.

SiSaSinterklaasConcert

Tijdens het SisaSinterklaasconcert kunnen de kinderen hun coolste moves laten zien. De Party Pieten maken er samen met zangeres Sita een groot feest van tijdens de Pietendisco. Natuurlijk eindigt het SisaSinterklaasconcert met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Het Huis van Sinterklaas

In het Huis van Sinterklaas ontdekken kinderen waar de Pieten op Duinrell slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe alle verlanglijstjes bij Sinterklaas terechtkomen. Kinderen kunnen een lesje volgen in de Pietenschool en pepernoten proeven in het pepernotenrestaurant.

De Pieten Parade

Iedere dag tijdens het Landgoed van Sinterklaas trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Samen kun je een plekje uitkiezen aan de kant en genieten van alles wat voorbijkomt.

Winterattracties open

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn de winterattracties uiteraard ook open. Gasten kunnen alle Sinterklaasactiviteiten afwisselen met bijvoorbeeld een ritje in de Kikkerachtbaan of Aqua Swing. 

Tikibad

En na alle Sinterklaas-activiteiten kunnen gasten opwarmen in glijbanenparadijs het Tikibad. Hoog, lang, snel, tollend, met banden of zonder en in het donker. Het Tikibad heeft glijbanen voor groot en klein.

Weekendje Duinrell

Voor alle gasten die niet genoeg kunnen krijgen van het Landgoed van Sinterklaas, kun je bij Duinrell ook komen slapen op het vakantiepark. Tijdens het Landgoed van Sinterklaas hebben vakantiegasten onbeperkt toegang tot alle Sinterklaasactiviteiten, de winterattracties en het Tikibad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!