Back Back Nieuws

Duinrell toonde zich van een andere kant op Event13

02 april 2013
Vakantie- en attractiepark Duinrell liet zich op de beurs Event13 van een heel andere kant zien. Op deze beurs presenteerde Duinrell zich als een sterke partner voor de organisatie van familiedagen en groepsuitjes. Bovendien werden de beursbezoekers geattendeerd op de mogelijkheid van Sinterklaas-groepsarrangementen op 17, 23, 24, 30 november of 1 december 2013.

Tijdens de beurs werd eveneens de samenwerking van Duinrell met Kronenburg Promotie & Begeleiding bekend gemaakt voor de inzet op het gebied van hospitality van representatieve professionals op deze familiedagen.

Familiedagen/groepsuitjes
Of het nu gaat om happenings voor 300 of 10.000 personen Duinrell blijkt een goede locatie om medewerkers of relaties met familieleden een plezierige dag te bieden. Een familiebedrijf als Duinrell weet als geen ander welke ingrediënten voor zo’n dag belangrijk zijn. ‘Met een jarenlange ervaring beschikken we over een compleet pakket aan faciliteiten en activiteiten, persoonlijke zorg en flexibiliteit op één terrein,’ aldus Duinrell.

Sinterklaas op Duinrell
Op de beurs Event13 werden al groepsarrangementen gelanceerd voor het Sinterklaas spektakel op 17, 23, 24, 30 november en 1 december 2013. Op die dagen is het park omgedoopt tot het ‘Landgoed van Sinterklaas’ met onder meer de openstelling van een groot aantal attracties, het Huis van Sinterklaas, het SiSa Sinterklaasconcert en heel veel Zwarte Pieten. Dit jaar ontving het evenement De Gouden Pepernoot en werd daarmee verkozen tot het leukste Sinterklaasevenement van Nederland in 2012.

Kronenburg Promotie & Begeleiding
Op de beurs Event 2013 kwam een samenwerking tot stand tussen het Duinrell organisatiebureau bij monde van Dolf Zwaanswijk en Kim Kronenburg van Kronenburg Promotie & Begeleiding. Het gaat hierbij met name om de inzet van representatieve professionals van het bureau bij de organisatie van familiedagen. Om tijdens een evenement de extra tone of voice te geven voldoen de gastvrouwen en -heren aan een uitgebreid criterium van eisen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!