Duinrell start seizoen met kick-off nationale opkikkermomentenDuinrell start seizoen met kick-off nationale opkikkermomenten
Back Back Nieuws

Duinrell start seizoen met kick-off nationale opkikkermomenten

21 mei 2021

Op zaterdag 22 mei a.s. gaan de buitenattracties van Duinrell weer open. Bezoekers en vakantiegasten kunnen eindelijk weer genieten van het attractiepark op Duinrell. En dat gaan we vieren door heel veel inwoners van Nederland een gratis opkikker te geven in deze coronatijd.

Duinrell kikkert Nederland weer op in coronatijd

Het is een zwaar jaar geweest voor iedereen in Nederland. Nederlanders hebben weer energie nodig. Het is dus tijd voor een nationale opkikker. En daar gaat Duinrell voor zorgen. Duinrell organiseert dit nieuwe seizoen verschillende opkikkermomenten. Verspreid over het hele seizoen komen verschillende initiatieven en individuen aan de beurt. Een familie, vereniging, organisatie of een ander mooi initiatief. Zij krijgen een Duinrell opkikkermoment in de vorm van een dag of vakantie. Met deze opkikkermomenten wil Duinrell voor nieuwe energie zorgen.

Opkikkermomenten als maatschappelijk initiatief

‘Naast een aantal andere maatschappelijk initiatieven die wij altijd ondersteunen, willen wij met deze opkikkermomenten bijdragen om energie terug te geven aan Nederland. We starten bewust met jongeren. Zij zijn hard getroffen tijdens de coronapandemie. Veel hebben een onderwijsachterstand opgelopen, minder werk en daardoor minder inkomen. Ik ben ook heel blij dat wij voor deze campagne onze bekendste slogan toch weer herintroduceren: Duinrell, daar kikker je van op!”, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!