Back Back Nieuws

Duinrell opent vliegattractie Wild Wings met air show

22 april 2016
Onder grote belangstelling werd vandaag de nieuwe vliegattractie Wild Wings op sensationele wijze op Duinrell geopend. Voorafgaand aan de ingebruikname van deze attractie vond er een air show plaats. Frank Versteegh, Nederlands bekendste aerobatics vliegenier (kunstvlieger), presenteerde deze show in zijn functie van ambassadeur van Wild Wings.

Startsein
Vier Wingsuit Skydivers sprongen op ongeveer drie kilometer hoogte vanuit een helikopter en maakten met een vaart van 200 kilometer duikelingen over elkaar (aerobatic moves), waarna zij op de grond voor de nieuwe attractie landden. Dit was het startsein voor Roderick en Philip van Zuylen om de eerste officiële ride van Wild Wings met Frank Versteegh en een aantal jonge gasten van Duinrell aan boord in beweging te zetten.

Wild Wings
Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). Gezien de reacties bij de vorige week gehouden try-outs blijkt Wild Wings een grote aanwinst voor Duinrell te zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!