Back Back Nieuws

Duin & Kruidberg voor het eerst open met kerst

21 september 2007
Voor het eerst in de geschiedenis van Landgoed Duin & Kruidberg is het vijf sterren hotel met restaurant ‘De Vrienden van Jacob’ tijdens de mooiste tijd van het jaar geopend.

Voordat er vanaf 10 januari 2008 begonnen wordt met de verbouwing en de uitbreiding van het koetshuis Nova Zembla opent Landgoed Duin & Kruidberg dit jaar haar deuren tijdens de Kerstdagen. Jarenlang zijn deze tijdens de kerstperiode gesloten gebleven maar op veler verzoek en de komende ontwikkelingen is er dit jaar besloten om gasten de mogelijkheid te bieden om deze bijzondere dagen van het jaar in stijl te vieren.

Er zijn passende kerstarrangementen en -activiteiten op en om het landgoed ontwikkeld voor het ultieme kerstgevoel. Van een brunch, high tea, diner dansant tot geheel verzorgd driedaags arrangement, alles zal tot in de puntjes worden verzorgd. Het landhuis zal voor de gelegenheid totaal in kerstsfeer worden getooid om een sprookjesachtige kerstambiance op het landgoed te creëren. Een speciaal samengesteld kinderprogramma zal niet ontbreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!