Back Back Nieuws

Duin & Kruidberg + Philharmonie Haarlem

28 september 2009
In Landgoed Duin & Kruidberg hebben general manager Bernard Lensink en uitvoerend manager Alain Alders, van het vijfsterrenhotel in Santpoort, en director of sales, events & hospitality Marc Schultheis van Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem hun handtekening gezet onder een toekomstige samenwerking.

Vuurdoop op 6 september jl.
Met elkaar proostten zij op een succesvolle toekomst, waarbij het eerste geslaagde evenement al is geweest. 6 september jl. hebben zij het eerste openluchtconcert in de tuin van Landgoed Duin & Kruidberg georganiseerd, waarbij de muzikale invulling geregeld werd door Philharmonie Haarlem en de culinaire invulling, in de vorm van een High Tea, door het landgoed. De opkomst was groot, waardoor er voor dit jaar nog twee concerten gepland staan. 

Meer mogelijkheden
Er staat meer op het programma: Zo is het mogelijk om in de Stadsschouwburg of in Philharmonie Haarlem een diner te organiseren, waarbij de twee organisaties een perfecte verdeling in muzikale en culinaire invulling hebben gevonden. Daarnaast start vanaf volgend seizoen het concept ‘UITgeserveerd’. Het diner wordt geserveerd bij het landgoed, waarna de gasten met busjes naar de Stadsschouwburg of Philharmonie gebracht worden. Hier kunnen zij genieten van een concert. Na afloop worden zij weer naar Duin & Kruidberg gebracht waar een afsluitende borrel deze avond succesvol afsluit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!