Back Back Nieuws

Duin en Kruidberg bij HISWA

01 september 2008
Van dinsdag 2 t/m zondag 7 september is Landgoed Duin en Kruidberg vertegenwoordigd op de 25e HISWA te water in IJmuiden met een drijvend restaurant waar een assortiment van (vis)gerechten wordt geserveerd.

Daarnaast is er keuze aan champagnes en zijn er vruchtensappen en water op de kaart te vinden. Alain Alders, de chef van “De Vrienden van Jacob”, het met een Michelin ster bekroonde restaurant van Landgoed Duin en Kruidberg, is enthousiast over dit unieke, tijdelijke restaurant."‘Want," zo zegt hij, "boten, water en gerechten van de zee horen bij elkaar."

Maar ook voor degenen die geen vis, schaal- of schelpdieren kiezen staat er een passend gerecht op de menukaart. Het drijvend restaurant bevindt zich op een ponton en heeft 70 zitplaatsen. Het restaurant is geopend tijdens de openingstijden van de HISWA te water, elke dag van 11.00 tot 18.00 uur en zondag 7 september van 10.00 tot 18.00 uur. De kreeften, ‘fruits de mer’, wilde oesters, kaviaar en andere ingrediënten komen vers vanuit het ijs en worden à la minute bereid door Alain Alders, bijgestaan door één of twee van zijn collega’s.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!