Back Back Nieuws

Dubbele versterking voor team Livetime Productions

07 november 2016
Het team van technisch producent Livetime Productions is wederom uitgebreid met twee vaste medewerkers.

Job
Job van der Meer zal het team van projectmanagers versterken. Na het behalen van zijn Bachelor Business Administration aan de hogeschool InHolland in Den Haag is Job eerst gestart als zelfstandig projectmanager. In deze periode heeft hij meegewerkt aan de realisatie en uitvoering van diverse publieks- en corporate events door het gehele land. De organisatiedrift en het enthousiasme voor deze branche zitten hem in de genen.

Marcel
De andere topper die het team is komen te versterken is Marcel Broeders. Marcel is reeds vele jaren actief geweest als lichtontwerper, tekenaar en technisch producent. Hij neemt dan ook veel kennis mee op deze gebieden en zal bij Livetime aan de slag gaan als productiemanager met grote tekenkracht op het gebied van visualisatie. Zijn ervaring deed hij onder andere op bij vele theatervoorstellingen, maar ook was hij technisch producent bij de wereldtour van Armin van Buuren en op diverse areas van Tomorrowland.

Toenemende groei
Livetime Productions is zeer verheugd met de toevoeging van beide heren in het team en is daarmee nog meer beter bezet voor de groei die ze meemaken in de Corporate markt en de Internationale markt. Deze groei is vooral sinds dit jaar weer enorm toegenomen. Zo was Livetime als technisch producent betrokken bij diverse grote corporate evenementen in de Ziggo Dome, Ahoy, maar ook een zeer bijzonder evenement in Orlando USA. Livetime ziet dan ook met zeer veel vertrouwen de toekomstige tijd tegemoet. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!