Back Back Nieuws

Dubbelaar naar Hotel Okura Macau

12 december 2007
Hotel Okura Macau opent haar deuren in september 2009. Harmen Dubbelaar, nu nog adjunct directeur van Hotel Okura Amsterdam, wordt opening general manager.

Dubbelaar begon zijn carrière in 1979 bij Hotel Okura Amsterdam. In 1989 vertrok hij naar China waar hij als asistent general manager betrokken was bij de opening van Okura Garden Hotel Shanghai. In 1998 keerde hij terug naar Hotel Okura Amsterdam

Het 400 kamers tellende Hotel Okura Macau zal beschikken over een bar, een club lounge en twee restaurants, waarvan er één 24 uur per dag in bedrijf is. Het hotel gaat onderdeel uitmaken van het grote Galaxy entertaintmentcomplex dat een oppervlakte beslaat van 1,4 miljoen vierkante meter. Het resort heeft een casino met 700 speeltafels, één van de grootste golfzwembaden ter wereld, een spa en fitnessruimten.

Hotel Okura Company is door de Galaxy Entertainment Group gecontracteerd voor het management van Hotel Okura Macau. Macau, een schiereiland van China, is met een verwacht bezoekersaantal van 42 miljoen in 2010 het snelst groeiende entertainmentgebied ter wereld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!