Back Back Nieuws

Drukke week voor Cuisine on tour: 10.000 gasten verwend in 7 dagen

20 maart 2013
De afgelopen week was voor Cuisine on tour en haar team voorlopig de drukste week van 2013. Op diverse locaties in Nederland en in opdracht van verschillende opdrachtgevers werden ruim 10.000 gasten verwend met de meest uiteenlopende  creatieve concepten op het gebied van food, presentatie en dienstverlening.

Achtereenvolgens verzorgde Cuisine on tour en haar team onder meer  in opdracht van Quince Events de ruim 3300 bezoekers van een elektronica dealershow in studio 24 van het Mediapark te Hilversum, ruim 1000 gasten bij diverse VIP ontvangsten in Utrecht, in opdracht van Must de 475 relaties van 30 ondernemingen tijdens het jaarlijks terugkerende high end business to business event The Company Club in de Laurenskerk te Rotterdam, een 2-tal feestavonden met totaal 1100 gasten aan boord van de OCEANDIVA en als afsluiting in opdracht van fijnevent de 4000 gasten van een bedrijfsfeest in Ahoy Rotterdam.

‘Dankzij de goede samenwerking met haar opdrachtgevers, de uitstekende voorbereidingen en de fantastische inzet van de mensen van Cuisine on tour en haar partners wordt teruggekeken op een zeer succesvolle week en zijn de voorbereidingen voor nieuwe opdrachten al weer in volle gang’, aldus Cuisine on tour.

Foto: The Company Club in Rotterdam – Laurenskerk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!