Drive-in events gelanceerd! Live & SafeDrive-in events gelanceerd! Live & Safe
Back Back Nieuws

Drive-in events gelanceerd! Live & Safe

29 april 2020

Dat een crisis ook kan leiden tot iets moois, bewijst de introductie van Drive-In Events. Iddo van ’t Hek van Hart van Holland, Lennart Peeperkorn van Chainreaction.nl en Rens de Jong van BuzzMaster slaan de handen ineen en introduceren dit verrassende concept om op een veilige manier live events te accommoderen in de anderhalvemetersamenleving. Live & Safe!

Andere kijk op corporate events

De beursaccommodatie van Hart van Holland - De Loods - is met 6.000 vierkante meter vloeroppervlak de aangewezen plek om met een andere kijk op corporate events dit nieuwe concept onderdak te bieden. In de vertrouwde, comfortabele en veilige omgeving van je eigen auto neem je deel aan congressen, seminars, bedrijfs- en productpresentaties. Dit alles geheel in harmonie met de richtlijnen. ‘We bouwen een vaste setting voor een langere periode in de Loods. Zodra de overheid groen licht geeft om weer zakelijke events te mogen organiseren staan wij er klaar voor!’, aldus Iddo van ’t Hek.

Verrassend concept

In dit verrassende concept kunnen de deelnemers van events De Loods binnenrijden en het hele event volgen vanuit de auto. ‘Wat betreft de creatieve invulling gaan we natuurlijk helemaal los’, vertelt Lennart Peeperkorn. ‘Denk hierbij aan een Drive Thru Foodcourt waar je bij binnenkomst doorheen rijdt, mobiel entertainment en muziek tussen de auto’s. Ondertussen worden je ramen snel gewassen! Of wat dacht je van een opening waarbij alle deelnemers, onder begeleiding, een fantastisch toeterconcert geven? Natuurlijk is het cruciaal dat het programma erg interactief is. Daarom zijn wij blij dat Rens de Jong met zijn bedrijf Buzzmaster ook een enthousiaste partner van Drive In Events is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!