Back Back Nieuws

Drijvende zomerconcerten op Kameryckse Plas

13 februari 2009
Deze zomer gaat er in Kamerik iets bijzonders gebeuren voor klassieke muziek liefhebbers. Restaurant en vergaderlocatie Kameryck organiseert namelijk, eind augustus – vijf avonden lang – Kameryck Klassiek. Dit is een grootschalig muziekevenement, midden op de naastgelegen plas.

Op een drijvend platform van circa 600 m2 wordt een podium en een tribune, met 500 zitplaatsen, gebouwd. Overdekt, zodat dit evenement met sprookjesachtige sfeer niet in het water zal vallen bij slecht weer.

Sprookjesachtig
Namens Kameryck vertelt initiatiefnemer Hans Voorn: "Op dit moment wordt samen met Fortissimo-evenementen, een gespecialiseerd organisatiebureau, gewerkt aan een programmering met musici van hoog niveau. Samen met onze geweldige entourage en een verfijnde culinaire omlijsting levert dit een evenement van formaat op, waarvan radio- en televisieopnamen zullen worden gemaakt. De concerten – in het prachtige decor van recreatiegebied Oortjespad – worden gehouden in een sprookjesachtige sfeer. Om de plas heen worden bomen fraai uitgelicht en de steiger zal als een verlicht lint van 150 fakkels leiden naar de outdoor concertzaal. Ook op culinair gebied wordt het genieten. Wie een dinerarrangement boekt, wordt vanaf 17.00 uur ontvangen met een borrel en lekkere hapjes. Aansluitend gaat men om 18.00 uur aan tafel. Vanaf 20.00 uur verwelkomen wij de gasten die alleen het avondprogramma volgen. Ook zij worden culinair verwend, want rondom het concert kan bij kraampjes geproefd worden van allerlei lekkernijen, waaronder veel streekproducten."

All inclusive
Het evenement wordt gehouden van 27 tot en met 30 augustus 2009. Een toegangskaart voor het avondprogramma kost 50 euro, in combinatie met het dinerarrangement kost het 95 euro per persoon. De bedragen zijn all inclusive, wat inhoudt dat men bij Kameryck (zonder extra kosten) kan genieten van het totale aanbod.

Foto: Een visual van Kameryck Klassiek
Bekijk de fotoreportage van Kameryck op Flickr.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!