Back Back Nieuws

Drie nieuwe sponsors Vierdaagsefeesten

13 juni 2006

De organisatie van de Vierdaagsefeesten is een partnership met drie nieuwe partijen aangegaan. Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft de Vierdaagsefeesten als platform gekozen om haar campagnes ‘Nederland leeft met Water’, ‘BOB, daar kun je mee thuiskomen’ en ‘Van A naar Beter’ onder de aandacht te brengen. Prepaidprovider Simyo.nl is telecompartner van de Vierdaagsefeesten en de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen geworden. En FiftyTwoDegrees heeft het culturele onderdeel Muziek in Kunst in de Kerk tijdens de Vierdaagsefeesten omarmd.


De organisatie van de Vierdaagsefeesten is er trots op maatschappelijk partner Ministerie van VenW te verwelkomen op het grootste gratis publieksevenement van Nederland. De drie campagnes hebben ieder afzonderlijk een logische link met de Vierdaagsefeesten.
· BOB, daar kun je mee thuis komen, ook tijdens de Vierdaagsefeesten;
· Van A naar Beter, want ook Nijmegen moet door;
· Nederland leeft met Water; Nijmegen leeft met water.

Bezoekers van de Vierdaagsefeesten komen de campagnes gedurende de week op diverse locaties in de stad tegen.

Simyo.nl heeft speciaal voor de Vierdaagsewandelaars een supportpakket samengesteld, waarbij zij twee prepaidkaarten t.w.v. €5,- per stuk kunnen verkrijgen voor de prijs van één. Hiermee kan een wandelaar een thuisblijver op de hoogte houden. Ook de feestganger kan profiteren van dit unieke aanbod, en kan tijdens de Vierdaagsefeesten een prepaidkaart t.w.v. €10,- voor €5,- verkrijgen. Met Simyo bel je tot 50% goedkoper dan met een gemiddelde prepaid-kaart. En tijdens de Vierdaagsefeesten heb je dus dubbel voordeel. Zonder addertjes onder het gras. Omdat je geen abonnement hebt, betaal je alleen wanneer je belt. Stoppen kan altijd, want je zit niet vast aan een contract. En je kunt rekenen op de betrouwbare kwaliteit van het KPN-netwerk.

De organisatie is verheugd met partner FitfyTwoDegrees voor het culturele onderdeel van de Vierdaagsefeesten; Muziek en Kunst in de Kerk. De unieke masterconcerten en de eigentijdse kunst in de historische Stevenskerk passen bij FiftyTwoDegrees, die zich herkent in dit kwalitatieve, culturele evenement. De oudste stad van Nederland ligt op de 52e noorderbreedtegraad. En juist in deze historische omgeving verrijst een eigentijdse werk- en ontmoetingsplaats die symbool staat voor een toekomstgerichte visie op huisvesting.

FiftyTwoDegrees voelt zich als Nijmeegse organisatie betrokken bij hét evenement van Nijmegen: de Vierdaagsefeesten.


Foto: Ton Niessing

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!