Back Back Nieuws

Drie nieuwe collega's in het Eventhuis in Muiden

08 april 2016
Het team eventprofessionals van D&B Eventmarketing is uitgebreid met 3 nieuwe collega’s: Madeline Spronk, Bas Veldkamp en Lisanne Geldof. Pieter Bas en Lennart overhandigden symbolisch de sleutel van het eventhuis in Muiden aan het drietal.

Bas 
Bas versterkt de afdeling Creatie in de functie van Creatief Conceptontwikkelaar. Na een opleiding aan onder andere de NHTV Breda en Fontys Hogescholen, ging Bas aan de slag als (Senior) Project Manager bij evenementenbureau PPeople. Daarna werd hij Eventmanager bij cateraar Catering Lokaal.

Lisanne en Madeline
Lisanne en Madeline gaan beiden als Projectmanager aan de slag bij D&B Eventmarketing. Lisanne studeerde Communicatiemanagement aan de HES. Al tijdens haar duale studie werkte zij als (freelance) Event Producer en daarna heeft zij ervaring als Projectmanager opgedaan bij experience marketingbureau MOVE.

Madeline ging na haar studie Art and Design Management, aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, bij Conclusion werken in de rol van Personal Assistant van de oprichter. Daarna werd ze Projectmanager bij Sublime FM.

Foto vlnr: Madeline, Bas en Lisanne.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!