Back Back Nieuws

Drie Gouden Green Keys voor Aristo

21 december 2009
Tijdens een feestelijke bijeenkomst afgelopen zaterdag zijn de drie accommodaties van Aristo in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven onderscheiden met het Gouden Green Key keurmerk.De wethouder Economische zaken van de gemeente Eindhoven, de heer van Merrienboer overhandigde maar liefst drie Gouden Green Keys aan Pauly der Kinderen, directeur van Aristo Accommodaties.

Green Key
De Green Key is hét internationale keurmerk voor organisaties in de hospitality branche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg in hun organisatie. Bij organisaties met een Green Key wordt bewust omgegaan met het milieu en de natuur, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de kwaliteit van de dienstverlening.

 

Aristo en duurzaam ondernemen
Aristo houdt zich al jaren bezig met het milieu en duurzaam ondernemen. Het stimuleren van milieubewust vervoer in de vorm van het aanbieden van gereduceerde treinkaartjes is hier een mooi voorbeeld van. Pauly der Kinderen: "Wij beschouwen succesvol ondernemen met respect naar de maatschappij en het milieu al jaren als één van onze belangrijkste doelstellingen. Om aan deze doelstelling invulling te geven volgen wij vanaf nu de richtlijnen van Green Key."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!