Back Back Nieuws

Drie dagen plezier voor het goede doel

11 juli 2012
De Dutch Water Games, het evenement dat afgelopen weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer heeft plaatsgevonden, was een daverend succes.
Vrijdag werd het bijzondere weekend met een startschot geopend door de Wethouder van Kunst en Cultuur, dhr. H.M.M Haring. Vanaf dat moment draaide de wildwaterbaan op volle toeren voor het Goede Doel, maar ook de stunts van Go Fast trokken veel bekijks en de gratis Olympische clinics werden goed bezocht.

Johan Cruyff Foundation
De Dutch Water Games heeft in totaal 3.527 euro opgehaald voor de Johan Cruyff Foundation; voor elk rondje wat gemaakt werd op de wildwaterbaan schonk Dutch Water Dreams één euro aan het Goede Doel. De bezoekers kregen bij binnenkomst als dank een gadget van de Foundation en probeerde zoveel mogelijk rondjes te maken op de Olympische wildwaterbaan. Wat vol overgave is gebeurd want in de afgelopen drie dagen zijn er maar liefst 3.527 rondjes gemaakt.

Stuntmannen
Naast de wildwaterbaan trokken de stunts en raftdemo’s volop de aandacht. De stunts van Go Fast, de Zapata Flyboard en de Jet Ski Upstream waren nog spectaculairder dan verwacht. Bezoekers stonden te dringen op de brug om niets te hoeven missen en vol verwondering werd aanschouwd hoe de stuntmannen boven het water vlogen of met de jetski meerdere pogingen ondernamen om tegen de stroom in de wildwaterbaan op te varen.

Belevenis
De Olympische clinics die gratis werden aangeboden zoals handboogschieten, kajakken en beachvolleybal, waren een mooie trekpleister voor jong en oud. “Wij hebben een uniek product. Het bekijken ervan is al een belevenis op zich. Veel mensen weten namelijk niet dat Dutch Water Dreams gratis toegankelijk is en met dit soort dagen wordt dat extra onder de aandacht gebracht”, vertelt Gerard van der Kooi, general manager. De Dutch Water Games werden afgesloten met een heerlijke barbecue op het zomerterras bij het BeachHouse, wat zorgde voor een waar vakantiegevoel.

Meer informatie: www.dutchwaterdreams.com

Foto: Gerard van der Kooi vol trots met de cheque voor de Johan Cruyff Foundation.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!