Back Back Nieuws

Drie dagen Happinez Festival op Fort Voordorp

17 september 2013
Inspiratie, inzicht, lezingen, workshops, yoga, live muziek, bijzondere ontmoetingen, vrolijke gezichten, lekker eten, kraampjes. De organisatie van het 2e Happinez Festival kijkt terug op drie festivaldagen waar in een geweldige sfeer een enorme diversiteit aan inzichten is gedeeld.

Meer dan 6000 bezoekers bezochten de 2e editie van het festival met een rijk aanbod aan lezingen en workshops. Hemels of meer aards, lekker praktisch of eerder filosoferend, energiek of juist rustgevend. De bezoekers werden van harte uitgenodigd te mixen en matchen en zo hun eigen programma samen te stellen.

Sfeer
Het vele groen bij het Fort Voordorp, het omringende water en de mix van historisch en moderne elementen droegen bij aan de sfeer van het festival. Het grote plein voor de ingang van het Fort is onlangs opnieuw ingericht, waardoor er meer ruimte beschikbaar was voor alles wat het programma te bieden had.

Leveranciers
Op verschillende plaatsen op het festivaleiland konden bezoekers terecht voor koffie, thee, versgeperste groenten- en fruitsappen, wijn of bier. De koks van Van Dam Catering bereidden een keur aan gerechten van broodjes, salades, gegrilde groenten, wraps en muffins.

De tenten voor workshops en standhouders werden verzorgd door Maessen Tenten en de techniek was in handen van Hulskamp Audiovisueel. Het parkeren van ruim 1.500 auto’s per dag alsmede de pendelbussen vanaf het station, werd begeleid door Brussaard Company Group.

Een impressie van de editie van dit jaar kun je hier bekijken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!