Back Back Nieuws

Drie Apollo Hotels krijgen nieuwe General Manager

08 december 2015
Apollo Hotel De Beyaerd, Apollo Hotel Almere en Apollo Hotel Utrecht hebben een nieuwe General Manager. Bas Tolmeijer, directeur en medeoprichter van de groep, is verheugd: 'De nieuwe General Managers kijken weer met een frisse blik naar het functioneren van de hotels, zodat we constant blijven ontwikkelen en verbeteren.' 

Patrick Aarsman is al sinds 2006 werkzaam bij de keten. Hij begon als stagiaire en heeft tijdens zijn carrière verschillende functies doorlopen. De laatste 4 jaar heeft hij Apollo Hotel Utrecht succesvol gemanaged. Zijn nieuwe uitdaging is een overstap van het stadshotel in Utrecht naar het landelijk gelegen Apollo Hotel De Beyaerd. 'Het hotel biedt een legio aan mogelijkheden met 91 kamers, 11 zalen, diverse horeca outlets en het outdoor centrum Veluwe Events. Mijn doel is om onze naam als ideaal hotel op de Veluwe lokaal en nationaal te vestigen. Apollo Hotel de Beyaerd is een fantastisch hotel, ik kijk ontzettend uit naar deze prachtige uitdaging', zegt Patrick Aarsman. 

Patrick Aarsman is opgevolgd door Marieke van Hoek. Zij startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010. Haar ruime ervaring als General Manager bij Apollo Hotel Almere helpt haar om de positie van het bruisende stadshotel te waarborgen en uit te bouwen. 

Doorgroeien bij Apollo Hotels & Resorts 
Wouter Dekker is een talent die via de Apollo Masterclass zijn kennis en competenties intensief uitgebreid heeft om door te groeien als General Manager. Hij wordt de nieuwe General Manager van Apollo Hotel Almere. 'Mijn ambitie is om het hotel verder te ontwikkelen als levendige plek waar al onze gasten kunnen genieten van Almere en haar moderne architectuur. Creativiteit, lef en ondernemerschap staan hierbij centraal', aldus de trotse Wouter Dekker.

'De wisseling zorgt ervoor dat de hotels volop in ontwikkeling blijven. De General Managers hebben alle drie eigen kwaliteiten en een eigen visie op de Nederlandse hotellerie. We zijn benieuwd hoe zij dit tot uiting gaan brengen in de hotels', zegt Bas Tolmeijer. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!