Back Back Nieuws

Drie activaties van The Red Line Project tijdens SAIL 2015

26 augustus 2015
De afgelopen maanden is The Red Line Project bezig geweest tijdens SAIL 2015. Tussen de tallships door zijn 3 prachtige activaties gerealiseerd: Een Red Line Event in het vrijwilligershonk van SAIL, tijdens de kick off van TEDx Binnenhof en SAIL Academy.

Red Line Event met de vrijwilligers van SAIL 
SAIL Amsterdam 2015 kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Om te weten te komen wat er speelt onder hun 1.800(!) vrijwilligers heeft SAIL The Red Line Project ingeroepen om vragen te bedenken die een inzicht geven in hoe de vrijwilligers omgaan met o.a. veiligheid, motivatie en teamspirit. Elke dag kregen de vrijwilligers een nieuwe vraag mee om te beantwoorden aan de hand van hun werkzaamheden. De opgehaalde informatie verwerkte The Red Line Project om vervolgens te gebruiken in de evaluatie.

Poëtische kick off TEDx Binnenhof tijdens SAIL 
Op 19 augustus had The Red Line Project de eer om voor een 2e keer samen te werken met TEDx Binnenhof. 'Poetry Jockey’ Arjan Amin opende het event met een prachtig gedicht. Op speelse wijze verwees hij naar schepen en water, om zo SAIL en de kick off van TEDx Binnenhof aan elkaar te verbinden. Zijn woorden raakten kunstenaar Dadara zelfs zoveel dat hij ze als inspiratie gebruikte en omtoverde tot een schilderij! Woorden Onthullen Werelden.

Storytelling en verbinding met SAIL Academy 
SAIL Academy is een project dat is ontstaan uit een samenwerking tussen A Bunch of Choices en The Red Line Project. De academy is opgezet om jong talent te trainen en verbinden aan SAIL. Op diverse manieren heeft The Red Line Project hieraan bijgedragen. O.a. door tijdens SAIL Excellentietrainingen enkele storytelling sessies te organiseren en in Stadsdeel Amsterdam-Oost jong talent te koppelen aan overheid en bedrijfsleven. Dit resulteerde in 3 deelprojecten die tijdens SAIL door jong talent tot uitvoer zijn gebracht.

Foto: Grabbelton met vragen voor vrijwilligers SAIL2015
Fotocredits: The Red Line Project

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!